Vse, prav vse (Everything, Everything)
Kulturni izbor · film

Vse, prav vse (Everything, Everything) je ameriška drama, posneta po istoimenskem mladinskem romanu Nicole Yoon iz leta 2015, o osemnajstletni Maddy, ki zaradi svoje bolezni ne sme zapustiti hermetično zaščitenega in zapečatenega doma. Toda potem v njeno življenje vstopi Olly, fant iz sosednje hiše, in njeno življenje se obrne na glavo.

Si predstavljate, da ne bi smeli stopiti iz hiše? Da ne bi mogli občutiti sončnih žarkov na koži in v pljuča spustiti svežega zraka? Za vse to je prikrajšana Maddy v filmu Vse, prav vse (Everything, Everything). Trpi namreč za hudo kombinirano imunsko pomanjkljivostjo (SCID). Zato živi v hermetično zaprtem domu, njeno življenje pa se popolnoma obrne na glavo, ko se v sosednjo hišo preseli Olly.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Ferdinand (2017)

Maddy si srčno želi izkusiti bogat svet izza zidov. Z Ollyjem se lahko sprva gledata zgolj vsak s svoje strani oken in si pošiljata sporočila. Toda med njima se razvije tako močna vez, da sta zaradi zaljubljenosti pripravljena tvegati vse, da bi bila lahko skupaj, četudi lahko izgubita vse.

Galerija – utrinki iz filma Vse, prav vse (Everything, Everything, 2017):

Vse, prav vse (Everything, Everything)Odpri galerijo
Filmi - april 2017 Filmi 2017: aprilske filmske poslastice Film Annabelle: Creation (2017) Filmski napovednik: Annabelle: Creation (2017) Neprijetno nadaljevanje (An Inconvenient Sequel: Truth to Power, 2017) Filmski napovednik: Neprijetno nadaljevanje (An Inconvenient Sequel: Truth to Power, 2017) Film The Book of Henry (2017) Filmski napovednik: The Book of Henry (2017) · · · · · ·