Film War Machine (2017)
Kulturni izbor · film

”Upamo, da ste vi tisti človek, ki bo opravil nalogo,” je rečeno Bradu Pittu v filmi War Machine, kjer si priljubljeni hollywoodski igralec še enkrat nadene vojaško uniformo. Za filmom stoji Netflix, poleg Pitta pa v tej absurdni vojni zgodbi nastopa tudi Tilda Swinton.

War Machine je izviren Netflixov film, v katerem v vlogi zvezdniškega ameriškega generala, ki prevzame Natove sile v Afganistanu, nastopa Brad Pitt (Klub golih pesti, Gospod in gospa Smith, Zaveznika). Film je režiral David Michôd (Živalsko kraljestvo).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Bright (2017)

Film je navdihnila knjiga The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan pokojnega novinarja Michaela Hastingsa. Poleg Pitta je v filmu še kup velikih igralskih kalibrov, med drugim Tilda Swinton (Doctor Strange, Večna ljubimca, Ledolomilec), ki Pitta svari, da je to vojna, v kateri ne bo nikoli zmagal, in Ben Kingsley (Iron Man 3, Gandi, Schindlerjev seznam).

Galerija – utrinki iz filma War Machine:

Film War Machine (2017)Odpri galerijo
Film Deadpool 2 (2018) Filmski napovednik: Deadpool 2 (2018) Film Zbeži! (Get Out) Filmski napovednik: Zbeži! (Get Out, 2017) Intimni kino V Mariboru je zaživel Intimni kino Filmi marec 2017 Filmski izbor: najboljši filmi v marcu 2017 · · · · ·