Pokemon GO napovednik
V zraku · buzz buzz

Mobilna igra Pokemon GO je svet osvojila kot vihar, kot bi dejal dr. Andrej Stare, če bi komentiral dogajanje na ulicah. Postali smo sužnji Nintendove mobilne igre, ki je čez noč ugrabila naš (prosti) čas, postala osrednja tema pogovorov in novic ter za vedno spremenila naša življenja. Se še spomnite napovednika za Pokemon GO? Takšen bi bil, če bi bil iskren.

Preverite, kakšen bil napovednik za Pokemon GO, če bi govoril resnico. Nintendov je namreč obljubljal eno, dobili pa smo nekaj povsem drugega (glej napovednik spodaj). Kako tipično! Zato so fantje pri Smosh Games v slogu iskrenih napovednikov za filme ekipe Screen Junkies naredili iskreni napovednik za igro Pokemon GO (glej zgoraj).

PREBERITE ŠE: Življenje pred in po Pokemon GO

Poglejte si, kako bi bil videti napovednik za mobilno igro Pokemon Go, če bi hotel povedat resnico in ne zavajati. Nato pa si poglejte še, kako Jason Paige, pevec, ki je odpel naslovno pesem za Pokemone, z njo zažiga tudi 20 let pozneje (glej spodaj)!

Naslovna pesem za Pokemone:

Tako bi bilo videti lov na Pokemoni v 16. stoletju:

Psi, ki so si omislili bolj modno frizuro kot ti! Modne pasje frizure – psi pred in po obisku pasjega frizerja Popoln uslužbenec 8 znakov, da ste odličen uslužbenec Mobilna igra Pokemon GO je za vedno spremenila naša življenja Življenje pred in po Pokemon GO shutterstock_268173248 Le redki lahko s telesom naredijo teh 10 stvari. Ste med njimi? · ·