tumblr_nhf1en62yL1tvs3v3o1_1280
V zraku · buzz buzz

“Latte” umetniki iz celega sveta so se po nekaj trikih in tehnikah odločili, da pustijo svoj pečat, tako iz ustvarjalnega vidika kot za kavoljubce. Japonska blagovna znamka Maxim Stick je ustvarila ganljivo stop-motion animacijo Latte Motion, kjer se je poigrala z domiselno zgodbo mlade ljubezni para skodelic, ki se srečata, zaljubita in skupaj postarata.

Ekipa umetnikov pri Maxim Stick, ki je imela opravka s kar tisoč individualnimi in ročno pripravljenimi ilustracijami obrazov, kosmatinčkov, srčkov ter zimskih pokrival, je ustvarila stop-motion projekt Latte Motion, kjer večplastni kakavov prah in bogato ter penasto mleko v skodelici kave govorijo zgodbo skrbno sestavljeno zgodbo v gibanju, zgodbo mladega para, ki se zaljubi in skupaj postara.

PREBERITE ŠE: Mr. Coffee – Belkinov pametni kavni aparat

HiRes Ključne uspešne tehnike pogajanja z delodajalcem Germany-v-Argentina-2014-FIFA-World-Cup-Brazil-Final Najboljši in najslabši trenutki medijske pop kulture v letu 2014 Usain Bolt Najhitrejši na svetu: #avto #človek #računalnik #vlak #žival #tobogan Computer key - Snow flake Novoletne zaobljube: 5 nasvetov, kako se jih uspešno držati ·