o-TOM-HANKS-JAMES-CORDEN-LATE-LATE-SHOW-facebook 2
V zraku · buzz buzz

Oskarjevec Tom Hanks je skupaj s televizijskim voditeljem Jamesom Cordenom v samo nekaj minutah odigral svoje najboljše filmske vloge. V tem tednu je bil gost v šovu Jamesa Cordena “Late Late Show” in z njegovo pomočjo je odigral nekaj svojih najboljših in najbolj prepoznavnih filmskih vlog. Komični 7 minutni video, si je na spletu ogledalo že več kot milijon ljudi.

Jameson Corden je v sklopu televizijskega gostovanja “izval” znanega filmskega igralca Toma Hanksa in v pičlih 7 minutah sta skupaj odigrala nekaj igralčevih najbolj znanih fimlskih vlog. Seveda pa v video nista mogla zajeti vseh 75 likov, ki jih je igralec ustvaril v svoji bogati filmski karieri, nas je pa zato dvojec uspel nasmejati s filmskimi hiti kot so Reševanje vojaka Ryana, Forrest Gump, Ženska liga, Zelena milja, Brodolom, Terminal, Romanca v Seattlu, Polarni vlak (glas), Svet igrač in mnoge druge.

V nadaljevanju si poglejte cel komični presek celotne kariere tega znamenitega igralca.

Edinstvena fotografija posneta ravno v pravem času. Fotografije posnete v pravem trenutku aap_jeremy_clarkson_1200 Top Gear – Jeremy Clarkson in nekaj njegovih najbolj kontroverznih trenutkov na televiziji Psi, ki jim lovljenje hrane in drugih reči ne gre od rok. Pes Fritz, ki ne zna ujeti hrane Selfiji znanih oseb v zadnjem stoletju. Selfiji znanih oseb v zadnjih 100 letih #selfie ·