Najboljši GoPro posnetki 2017
V zraku · buzz buzz

Če ste se v letošnji zimi že potikali po smučiščih, potem ste zagotovo pri nekaterih opazili napravice na vrhu čelad. Enake male kamere ste v poletnih mesecih opazili na čeladah mimo vas brzečih kolesarjev, ko ste grizli kolena pri vzponu na kak hrib. Seveda gre za kamere GoPro. In to so najboljši posnetki GoPro leta 2017.

Podjetje GoPro, ki nas razvaja z malimi akcijskimi kamerami, brez katerih si dogodivščin in vratolomnih akcij ne moremo več predstavljati, je na YouTubu objavilo najboljše posnetke letošnjega leta. In ko si kdaj rečemo, da smo najbrž videli že prav vse, nas takšni posnetki ‘pocukajo za rokav’ in rečejo: “Ne, nisi!”

Kaj vse zmore tako majhna napravica in človekov pogum, da ne rečemo drznost!


shutterstock_665014117 Nova funkcija na Facebooku ti bo dovolila, da si ‘oddahneš’ od bivše/-ga Screen Shot 2017-12-20 at 14.35.02 copy People Are Awesome 2017: videoposnetki norih podvigov, zbranih na kupu božični spodrsljaji Božični spodrsljaji, za katere boste težko verjeli, da so se dejansko zgodili neonbrand-357940 7 korakov do varnega gesla · · · · · ·