Neisha - Marilyn Monroe
Kulturni izbor · glasba

Priljubljena slovenska glasbenica Neža Buh, ki jo bolje poznamo pod umetniškim imenom Neisha, se predstavlja z novim videospotom za skladbo Marilyn Monroe, ki jo v videospotu Marka Maaga upodabljata Irena Butoln in Gregor Guštin. Napoveduje skorajšnji izid novega albuma z naslovom Vrhovi, ki izide na valentinovo, 14. februarja 2017. Njen peti studijski album je eden od najbolj težko pričakovanih glasbenih novosti na domači glasbeni sceni.

Neisha je posnela nov videospot, tokrat za skladbo Marilyn Monroe, ki se bo nahajala na albumu Vrhovi, ki izide na valentinovo, 14. februarja 2017. To bo njen prvi album po štirih letih (Za vesoljke in kavboje, 2013), izšel pa bo 12 let po prvencu Neisha (2005). Marilyn Monroe je drugi singel po skladbi Vrhovi, za katerega je videospot posnela v Trstu (glej spodaj).

PREBERITE ŠE: Taylor Swift in Zayn posnela videospot za naslovno pesem filma Petdeset odtenkov teme

Na dan izida njenega verjetno najbolj zrelega albuma do zdaj bo Neisha prek spleta izvedla koncert edinstvenega formata Kavč za zaljubljene, ki bo potekal iz udobja njenega doma. Le en srečni par je dobil ekskluzivno mesto na njenem domačem kavču.


inmusic 2017 InMusic 2017: festival letos gosti Kings of Leon in Arcade Fire sting-press-2016-cr-eric-ryan-anderson-billboard-1548 Koncert: Sting se vrača v puljsko Areno nick cave ljubljana 2017 Koncert: Nick Cave & The Bad Seeds se oktobra 2017 vračajo v Ljubljano photo-credit-frank-maddocks-extralarge_1471542558823 Koncert: Green Day prihajajo junija 2017 v Ljubljano · · ·