pasja vecerja
V zraku · buzz buzz

Za božično večerjo se za mizo zbere cela družina. Za prave ljubitelje živali so del nje tudi psi in mačke, saj so več kot le hišni ljubljenčki. In ko se bo na božični večer miza šibila pod dobrotami, vsi vemo, kaj se bo zgodilo. Kosmati štirinožci nas bodo gledali z najbolj otožnimi očmi, ko bodo nemirno stali ob stolu in prosili za kak kos. Kako pa bi zgledalo, če bi imeli psi in mačke človeške roke in bi se za mizo obnašali kot ljudje, pa so preverili pri Freshpetu.

Ameriški proizvajalec pasje in mačje hrane Freshpet je pripravil zabaven video, kjer božična večerja poteka enako kot sicer. Imamo obloženo mizo, izjemno dekoracijo, intimno vzdušje in zasedene stole. A z eno majhno razliko. Za mizo sedijo psi in mačke s človeškimi rokami in obedujejo, kot obedujemo ljudje.

PREBERITE ŠE: Lucky Puppy: pasji hotel z zabavo na bazenu

Kako so snemali:


artthumb ”Fools Do Art” ali kako sta sodelavca poustvarila slikarske mojstrovine cover Kako so se prikupni hišni ljubljenčki pripravili na zimo tbt2 Instagram: Nostalgične fotografije zvezdnikov v letu 2014 #tbt Giant statue of U.S. actress Marilyn Monroe is seen at the dump site of a garbage collecting company in Guigang Najbolj presenetljive fotografije leta 2014 · · ·