2015-ping-pong-ball-mouse-trap-video-pepsi-max-1
V zraku · buzz buzz

Pepsi se je za promocijo svoje pijače Pepsi Max odločil posneti zanimiv in hkrati poučen spot, ki ga je poimenoval ”Chain Reaction” (verižna reakcija). Gre za ognjemet 1840 pingpong žogic, ki jih je v zrak pognalo 1650 mišnic in ki ga je skupaj s Pepsijem posnela ekipa filmskih ustvarjalcev HarrimanSteel iz Londona.

Ognjemet pingpong žogic bi bil za novo leto vsekakor bolj po godu živali, marsikdo pa bi na Silvestra raje srkal Pepsi Max, ko takole gleda nazaj in se spominja na groznega prvojanuarskega mačka. A ko mačke ni doma, mišnice plešejo, na katere pa je ekipa namesto koščkov sira postavila peresno lahke žogice (v barvah Pepsija).

PREBERITE ŠE: 15 skritih sporočil znanih logotipov

Poleg promocije ima spot tudi dodano vrednost, saj je verižna reakcija, ki jo sproži ena sama mišnica oziroma žogica, uporabna pri pouku fiziki kot demonstracija dogajanja v jedrskem reaktorju.

Kako so snemali:


thepogovor Smešne reakcije otrok, ko jim starši razlagajo o seksu zmeda Te drobne stvari nas blazno znervirajo PicMonkey Collage Izjemne “selfie stick” fotografije, zaradi katerih bomo hoteli potovati Ensaio-Retrata-Os-Amantes-De-Gatos-3 Fotografije norih ljubiteljev (zbirateljev) mačk ·