Vin Diesel zveni kot pokvarjena vin-ilka.
V zraku · buzz buzz

Verjetno Vin Diesel ni bil vin-jen, ko se je lotil petja skladbe Sama Smitha »Stay With Me«, tako kot je bila bojda Serena Williams na tekmi dvojic na Wimbledonu, zato bi bilo verjetno bolje, da za razliko od Willa Smitha ostane zgolj pri igranju.

PREBERITE ŠE: 1 ženska – 17 različnih britanskih naglasov

Alkohol gotovo ni bil vzrok za to, da mu ni uspelo ujeti tonov tako uspešno kot zločincev v filmih. Aha, že vem kaj je bil vzrok. Saj je Vin vendar dizel! In vsak dizel rabi nekaj časa da se ogreje. V drugo bi verjetno odpel tako, da ne bi znali ločiti njegove verzije od originala. To je očitno posumil tudi britanec Sam Smith, avtor skladbe, ki se je, ko so ga povprašali za komentar posnetka, (verjetno) pošalil, da si želi z zvezdo »Varuhov galaksije« in franšize »Hitri in Drzni« posneti duet.

bat29 (1) Ko se mestne klopice po Londonu spremenijo v knjige 459418183 Povratni SMS-i, s katerimi boste iz nerodne situacije, ko vam nekdo ne odgovori, odšli kot zmagovalci Screen Shot 2014-07-30 at 15.21.55 Seat Ibiza Sedan: jacuzzi za pravo poletno ohladitev Animal-pictures-of-the-week Najboljše fotografije, “fotobombe” z ljudmi in živalmi ·