Srečanje Mercedesov ali poroka?
V zraku · buzz buzz

Srečanje Mercedesov ali razkošna poroka v Čečeniji? Če ste izbrali odgovor številka dve, to je razkošna poroka v Čečeniji, potem je vaš odgovor pravilen. Na poroko predsednikovega nečaka je namreč prišlo mnogo visokih gostov zato ”stonoga” iz 70 Mercedesov, ki so sledili Bentleyem, ni nikakršno presenečenje, čeprav je govora o Čečeniji, kjer se večina prebivalcev komajda prebija iz meseca v mesec. No, ne predsednik in njegovi sorodniki ter prijatelji.

Čečenija oziroma njeno glavno mesto Grozni nima ravno slovesa Monaka, pa vendar se je prizor iz poroke predsednikovega nečaka zdel kot bi ga imel.

PREBERITE ŠE: Poroka 2016: poročni šopek malo drugače – broške namesto rož

Čečenski predsednik je znan po tem, da ne varčuje, ko gre za osebno razkošje in posnetek naključnega mimoidočega, ki je ujel vrsto 70 Mercedesov, ki so prisostvovali na poroki, je živ dokaz. To je začinila ravno tako impresivna zbirka Bentleyev, ki so se peljali na čelu poročne karavane. To je bila gotovo najbolj razkošna poroka v zgodovini Čečenije.

Vprašanja, na katera znnastveniki še nimajo odgovora 10 vprašanj, na katera znanost še ne zna odgovoriti Rap bitka: J. R. R. Tolkien in George R.R. Martin Če bi imela J. R. R. Tolkien in George R.R. Martin rap bitko Pogrinjek McDonald's McTrax McDonald’s McTrax: ko pogrinjek postane mešalna miza Drzen posnetek kolesarjenja po robu kanjona Posnetek drzne vožnje s kolesom po robu klifa, ob katerem vam bo zaledenela kri ·