Ali G in Donald Trump
V zraku · buzz buzz

Donald Trump se je pred prihodom v Belo hišo pojavil v številnih filmih, TV-serijah in oddajah. Ste vedeli, da je bil nekoč tudi gost oddaje Da Ali G Show, ki jo je vodil Ali G, komični lik, ki ga je ‘izumil’ britanski komik Sacha Baron Cohen. Preverite, s kakšno idejo je leta 2003 prišel kvazi repar k tedaj predvsem nepremičninskemu mogotcu Donaldu Trumpu.

Sacha Baron Cohen je leta 2003 kot Ali G v svoji satirični oddaji Da Ali G Show gostil tudi Donalda Trumpa. Trump je v intervju privolil, vendar po nekaj minutah spoznal, da gre za potegavščino, potem ko mu je Ali G predlaga posel z rokavicami za sladoled.

PREBERITE ŠE: Donald Trump v filmih in TV-serijah: vse njegove igralske vloge

Danes Donald Trump trdi, da je takoj sprevidel, da gre za nateg, toda Baron Cohen je v oddaji The Late Late Show, ki jo vodi James Corden, dejal, da je Donald zdržal kar sedem minut, kar je bilo za njegovo oddajo precej veliko.

Branje pripomore k izboljšanju počutja ter deluje terapevtsko Branje pripomore k izboljšanju počutja ter deluje terapevtsko Ta par živi sanjsko življenje in z eno fotografijo zasluži 9000 ameriških dolarjev Ta par živi sanjsko življenje in z eno fotografijo zasluži 9000 ameriških dolarjev Seks v vesolju Seks v vesolju – je sploh mogoč? Vodnjak - Aleluja Cohenovo skladbo je zapela v beneški vodnjak in osupnila svet · ·