Picture1
V zraku · buzz buzz

Zmagovalka Eme, skladba Sebi, je dobila humorno različico, ki sliši na ime Segedin!

Ko so tvoja usta polna
lahko občutiš kako toplo je.
In ko je zunaj slabo vreme,
se nasmeješ, ker v loncu ti že vre.

Tako se začne Segedin, priredba zmagovalne pesmi Eme 2019, Sebi, ki sta jo zakuhala Maja Pinterič in Lovro Prešiček. Priljubljena slovenska Youtuberja sta si v osmih mesecih na svojem kanalu NekiNeki z zabavnimi videi, v katerih si privoščita vse od parodij na slovenske resničnostne šove do izzivov na terenu, prislužila že več kot dva milijona ogledov.

V prirejeno izvedbo pesmi Zale Kralj in Gašperja Šantla sta tokrat zamešala zeljne glave, »rostfraj« lonec in študentske bone. Glasbo pa sta opremila tudi s komičnim videospotom, ki posnema dogajanje v videospotu pesmi Sebi, a ga začini v NekiNeki stilu.

Rich-Kids-of-Instagram 3 najsrečnejši astrološki znaki, ki imajo največjo možnost, da zadenejo sedmico na lotu! Louvre-in-Paris-1200x900 Francoski umetnik Louvre preoblikoval z neverjetno optično iluzijo shutterstock_289784534 Popolno žensko telo: to je za moške najlepša ženska Imamo dobro novico zate: če si pozabljiv, je to znak visoke inteligentnosti Zate imamo dobro novico: če si pozabljiv, je to znak visoke inteligentnosti