Brez naslova
V zraku · buzz buzz

“Glede na statistiko, bomo v naslednjih 40 letih: 520 dni gledali serije, 6 let gledali televizijo, 8 let preživeli na internetu in 10 let strmeli v ekrane. Koliko časa pa bomo namenili ljudem, ki so nam najpomembnejši?”

V prazničnem oglasu spremljajmo 6 parov prijateljev in družinskih članov, ki se redkeje vidijo. Vsak par spregovori o naravi njunega razmerja in zakaj se tako poredko vidita. A pravi šok doživijo, ko izpraševalec po osnovnih vprašanjih (koliko so stari, kje živijo, kolikokrat na leto se vidijo in koliko časa preživijo skupaj) oceni, koliko časa bodo v prihodnosti statistično gledano sploh preživeli drug z drugim.

Naša smrtnost in čas, ki nam še ostaja za vse stvari, s katerimi želimo pustit pečat na svetu in na ljudeh, sta koncepta, ki ju ponavadi izločimo iz naših mislih. Mislimo namreč, da imamo še neomejeno časa, da delamo stvari, ki nas veselijo in da preživimo čas z ljudmi, ki jih imamo radi. A v resnici ne vemo, koliko časa še imamo. V oglasu raziskovalci trdijo, da bomo ogromno več časa preživeli pred ekrani kot pa s svojimi najdražjimi. Mi pa imamo že danes priložnost, da to spremenimo!


Kaj je na tebi najbolj privlačno glede na tvoj astrološki znak? Kaj je na tebi najbolj privlačno glede na tvoj astrološki znak? cover-sanska-zenska Nepogrešljive lastnosti, s katerimi vsaka ženska obnori moškega Mamini miti: zaradi njih smo vsi celo življenje živeli v zmoti Mamini miti, zaradi katerih ste celo življenje živeli v zmoti Kamera, akcija: ko morata popolna neznanca sleči drug drugega! Kamera, akcija: ko morata popolna neznanca sleči drug drugega! · · · · ·