Villa Old Olive VIII: luksuzna vila, kot nalašč za počitnice v družbi prijateljev

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Nedaleč od Vodnjana stoji čudovita moderna vila, ki je pravo zatočišče za vse, ki želijo nekaj kvalitetnega časa preživeti v družbi prijateljev in se ob tem neizmerno zabavati.

Zasebna vila Old Olive VIII z zunanjim bazenom lahko namesti 14 oseb, zato je primerna tako za večje zaključene družbe kot tudi družine. Medtem ko se bodo otroci podili po zelenici ali čofotali v bazenu, bodo starši lahko uživali v čudovitih razgledih s terase, nadvse zanimiva pa je tudi oprema, ki nudi kopico zabavnih aktivnosti.

V kleti se namreč nahaja igralna soba, v kateri so tako bilijard kot tudi namizni tenis in namizni nogomet. Prav zato je kot nalašč za zaključene družbe, ki se čez dan hladijo v bazenu, zvečer pa se prestavijo v klet, kjer se zabava nadaljuje do zgodnjih jutranjih ur.

V pritličju vile se nahajajo štiri spalnice s kopalnicami in finska savna, v prvem nadstropju pa boste našli dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter z izhodom na čudovito teraso. Pred vilo se lesketa velik zunanji bazen, ob katerem je prostor za sončenje na udobnih ležalnikih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!