fbpx

Ženske frizure 2022: 5 najbolj trendi frizur za ženske

Kratke in srednje frizure, paž in volumen

Foto: envato

Novo leto - novi vi, kajne? Veliko ljudi novo leto izkoristi za nov začetek in eden od najboljših načinov za to je nova frizura. Pripravili smo vam 5 ženskih frizur, ki bodo naslednje leto v trendu: plasti, frufru, paž, kratke in srednje frizure... izbire med njimi ne manjka in čeprav za novo frizuro potrebujete pogum, je občutek, ki ga boste dobili, ko se pogledate v ogledalo, brez dvoma vreden strahu.

Najboljše ženske frizure 2022 napovedujejo pestro paleto – od kratkih in srednje dolgih frizur, pa vse do paža in volumna.

1. Paž s teksturo

Paž je v trendu že leta in nič ne kaže, da bo kmalu izginil. V naslednjem letu pa bo vse temeljilo na krajših laseh z veliko volumna in teksture, kar frizerji dosežejo s postopnim striženjem v debelejših pramenih.
Na tak način boste iluzijo volumna ustvarili tudi, če so vaši lasje tanki- še posebej, če je vaš paž zadaj krajši kot spredaj.

2. Kratek, zaobljen paž

Da bo paž kraljeval v naslednjem letu, ni nobenega dvoma, ena od verzij, za katero se predvideva, da bo popularna, pa je paž, ki ga poznamo iz starih hollywoodskih filmov. Ta paž je zaključen na “mehek način”, prečka pa je poudarjena.

3. Paž s frufrujem

Na hollywoodske klasike vas bo spomnila tudi naslednja frizura: v trend se namreč vrača frizura Mie Wallace iz popularnega filma Pulp fiction.
Ta frizura bo gotovo pritegnila pozornost, ustvarila pa bo tudi videz elegance.

4. Zavesast frufru

Zavesast frufru oz. curtain bangs je na popularnosti začel pridobivati že v letošnjem letu in kot vse kaže, ne bo v naslednjem nič drugače.
Je idealna frizura za vse, ki jih skrbi, da jim klasičen frufru ne bi pasal, pa vendar si to frizuro želijo poskusiti. Zavesast frufru namreč pristaja vsaki ženski, čudovito pa izgleda tako na dolgih kot na kratkih laseh.

5. Enakomerna srednja frizura

Frizura, pri kateri vsi lasje segajo do ključnice, je popolna za dolgolaske, ki si želijo spremembe, vendar pa na zelo kratko frizuro še niso pripravljene.
Velja tudi za frizuro, ki pristaja vsaki, saj na neprisiljen način poudari vaše obrazne poteze.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!