fbpx

Ženske imajo šesti čut za moške laži in vedo, da je teh 7 stavkov čista izmišljotina

Foto: Katerina Holmes / Pexels

One preprosto čutijo, da to, kar ji moški pove, ni res! Tega ni mogoče razložiti, tako preprosto je. In moški tega nikakor ne morejo razumeti. Kako lahko vé? Saj ji nisem ničesar takšnega povedal? Vas zanima katere so njihove najpogostejše laži?

Vsak se kdaj zlaže. Včasih zato, da bi zaščitil sebe, drugič, da ne bi prizadel druge strani, tretjič, ker ga je strah odziva na resnico.

Moški so nagnjeni k laganju v zvezah, vendar te niso nujno zlonamerne. Včasih izrečejo majhno laž, da se počutijo ženske boljše in bolj zaželene. A tega nikakor ne bodo priznali. Oni, oni se že ne lažejo.

Ženske pa preprosto vedo, kdaj moški o nečem laže. Prebrale so ga v prvem izrečenem stavku. Kaj je njihova skrivnost? Imajo nadnaravne moči? Nikakor, preprosto se zanesejo na svoj šesti čut, ki je pri njih bolj izražen.

Razkrivamo vam najpogostejše moške laži, ki jih nikoli, in to mislimo dejansko nikoli ne bi priznali.

Nimam spolnih fantazij

Le malokateri moški bo partnerki priznal, da ima spolne fantazije (in obratno). Ne glede na to, ali si vas med intimnostjo predstavlja, da ste katera izmed njemu všečnih žensk ali v mamljivem spodnjem perilu, bo na vprašanje, zakaj, odgovoril, da v tem ne vidi nič slabega. Ampak se o tem ne želi pogovarjati, ker se boji, da bi vas prizadel.

Le kaj se poti med poljubom v njegovih mislih? Foto: Dainis Graveris / Unsplash

Pozorno te poslušam

Kolikokrat ste se znašli v situaciji, ko si želite z njim podeliti dogajanje iz službe? Žal moški ponavadi teh vaših informacij sploh ne sliši, se pa trudi pustiti vtis, da vas pozorno posluša.

Zgodbe s takšnimi in podobnimi vsebinami so zanj izguba časa. Ne zanima ga razpravljanje o najnovejših oblačilih ali prepiri s sodelavci v službi, to ga dolgočasi. Moški imajo radi, da ženska takoj preide k stvari brez nepotrebnih razlag.

Če bi si radi kupili recimo čevlje, a niste v zavidljivem finančnem položaju, mu ne govorite nepotrebnih zgodb, bodite kratki in jasni. Bodite odkriti in natančni.

Ne lažem ti

Da bi se izognili prepirom moški pogosto skrivajo ​​resnico. Če priznajo, da so se v nečem zmotili, pogosto naletijo na grajo partnerke, ki mnogokrat preraste v prepir. Da bi preprečili konflikte, nekateri moški raje zaradi narave partnerke zadržijo resnico zase, da bi ohranili mir v hiši.

Romantika mi je pomembna

Redki moški uživajo v romantičnih presenečenjih. Ženske obožujejo romantiko, moški ponavadi le, da izpolnijo njeno pričakovanje, saj je romantika za mnoge ženske eden od oprijemljivih dokazov naklonjenosti in ljubezni.

Rad pišem sporočila

Večinoma samo tedaj, ko je potrebno osvojiti in zapeljevati žensko. Potem, ko je lov končan, pa so namenjena samo še nujnim vsakodnevnim sporočilom. Kje je, s kom, kaj potrebuje.

Vse kar si na skrivaj želi je, da bi ji bil še vedno všeč. Foto: Priscilla du Preez / Unsplash

Ni mi pomembno ali sem ti še privlačen

Ženske so v večini primerov obremenjene z mislimi: “Ali sem mu še vedno privlačna?” Ne boste verjeli, ampak tudi moškim je to pomembno, čeprav trdijo, da temu ni tako. Kolikor trdijo, da jim ni mar za njihov zunanji izgled, jim je vaše mnenje zelo pomembno.

Imam delo, nimam časa

Včasih poskušate upravičiti partnerja, ker se ne javlja, nima časa in podobno zaradi njihovega odgovorno in zahtevnega dela. Ampak, ni službe ali obveznosti, ki ne bi dopuščala trenutka v dnevu, da bi vas lahko poklical ali poslal sporočilo.

Če vas ima rad, bo. Če mu niste prioriteta, ne bo. Torej, če je to pravilo, bodite popolnoma prepričani, da je to le ena izmed njegovih laži.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!