Luci: inovativna solarna svetilka
Utrip mesta · dom

Svetilka Luci newyorškega podjetja MPOWERD je cenovno dostopen in okolju prijazen izdelek, ki v svet vnaša več svetlobe. Za svoje delovanje namreč uporablja vir, dostopen vsem na našem planetu – sonce.

Svetilka Luci za svoje delovanje potrebuje le sonce, njena vgrajena polnljiva baterija pa omogoča, da po enkratnem polnjenju sveti kar do 16 ur. Zaradi svoje kompaktnosti ter vodoodpornosti je idealna sopotnica na vseh poteh, družbo pa vam z veseljem dela tudi doma, kjer s svojo toplo in prijetno svetlobo čarobno obarva vsak prostor ter vsako priložnost. Poleg številnih funkcionalnosti se Luci lahko pohvali tudi s prečiščenimi linijami, ki jih narekuje njen sodoben dizajn.

Poslanstvo, ki ga v sebi skriva Luci, pa je precej večje od samega udobja. V razvijajočih se državah namreč z omejenim ali onemogočenih dostopom do električne energije še vedno živi 1,5 milijarde ljudi. Luci skupaj z neprofitnimi organizacijami in lokalnimi partnerji skrbi, da se njihova življenja ne končajo, ko zaide sonce, ter s tem v svet prinaša več svetlobe.
Na spletni strani mojalucka.si najdete kar šest različnih linij Luci, ki tvorijo idealno izbiro za vsak dom in aktivnost na prostem.

Luci Outdoor 2.0 je pustolovska/kamping svetilka, ki je pripravljena na vsako avanturo.
Luci Candle je svečka brez plamena, ki vsako uro spremeni v čarobno.
Luci Lux je matirana dekorativna svetilka, ki hišo spremeni v dom.
Luci Color je večbarvna svetilka, ki je srce vsake epske zabave.
Luci Emrg je 3-v-1 zasilna svetilka, ki vam pomaga v kritičnih trenutkih.
Luci Color Esence je elegantna večbarvna svetilka, ki z nežno svetlobno esenco pričara razpoloženje.

Galerija – Luci: inovativna solarna svetilka

Luci: inovativna solarna svetilkaOdpri galerijo

nazaj k naravi Pozdrav naravi: trendi za opremljanje doma jesen/zima 2017 Odštekani lestenci iz 24-karatnega zlata Sergi Ventura: odštekani lestenci iz 24-karatnega zlata cover-lamp Nottdesign: namizna svetilka, ki neverbalno komunicira icemule Icemule Boss: nahrbtnik, ki je hkrati hladilnik · · · ·