Najboljši glasbeni albumi 2017
Kulturni izbor · glasba

V decembru radi pogledamo čez ramo in ugotavljamo, kaj je bilo tisto najboljše v iztekajočem se letu. Seveda najprej pobrskamo po svojem arhivu, naredimo inventuro, se potrepljamo, če smo bili zadovoljni, in tako lažje dvignemo kozarec v pozdrav prihajajočemu letu. A pregled in seznam najboljših, najuspešnejših, najzaslužnejših se odvija na prav vseh področjih. Seveda tudi v glasbi. To so najboljši glasbeni albumi 2017.

Spletna stran albumoftheyear.org, ki prečeše sezname 69 najvplivnejših ameriških glasbenih revij, je sestavila skupen seznam najboljših ali najbolje ocenjenih albumov na podlagi svojega točkovanja. Med njimi boste zagotovo kar nekaj izvajalcev poznali, nekaj pa morda tudi ne. Čas je, da vam razkrijemo 20 najboljših glasbenih albumov 2017.

Galerija – Najboljši glasbeni albumi 2017

Najboljši glasbeni albumi 2017Odpri galerijo

maxresdefault (7) Najboljše skladbe leta 2017 koncerti december 2017 Koncerti v Sloveniji, ki jih v decembru 2017 ne smete zamuditi POSTMODERN JUKEBOX (11) Koncert: Postmodern Jukebox, glasbeno-plesni spektakel v Hali Tivoli giphyc Božične skladbe naj bi slabo vplivale na naše duševno zdravje · · ·