cover-sprehod-dolg-5000km
V zraku · buzz buzz

Christoph Rehage je porabil celotno leto svojega življenja, da je prehodil skoraj 4646 kilometrov preko celotne Kitajske od Pekinga do Ürümqi-ja. Pri tem podvigu je v sebi iskal notranjo motivacijo za spremembo življenja.

Christoph Rehage je v določenem trenutku življenja začutil, da potrebuje kontrolo nad svojim življenjem. Tako je nastal izjemno zanimiv eksperiment neverjetnega popotovanja tako fizično kot v njegovem duhu. Potreboval je spremembo in na veliko srečo to spremembo beležil na njegovem epskem popotovanju. Tako je vsakih 20 do 30 kilometrov posnel eno fotografijo – selfija – iz katerega je nastal zanimiv video “TheLongestWay”.

Kmalu je Christoph opazil velike spremembe in nadaljeval z beleženjem svoje poti. Na pot se je odpravil 9. novembra 2007, s svojim epskim sprehodom pa je prenehal po skoraj 4646 kilometrih 25. oktobra 2008. Iz vsega skupaj je nastala tudi zanimiva spletna stran, na kateri je zabeležena vsaka podrobnost tega popotovanja.

Slika 11_Odsevna fotografija Prečudovite fotografije odsevov Eifflov stolp letos praznuje 125 let Slika 2-Red Bull Air Race Red Bullove letalske dirke nad morjem Slika 1_Hank Moody 10 največjih odvisnikov od seksa na platnu · · · ·