SipaBoardsAir-Balance3
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · šport

Nagrajeni slovenski supi SipaBoards so ponovno na Kickstarterju. Tokrat z novo generacijo samonapihljivih supov – SipaBoards Air.

SipaBoards Air
800 €
Kickstarter

Podjetje SipaBoards, ki je razvilo prvi samonapihljiv sup z električnim pogonom, predstavlja novo generacijo samonapihljivih supov SipaBoards Air. SipaBoards Air se do idealnega tlaka napihne sam, v 5 minutah. Kompresor je neločljivi del supa, zaradi česar je postopek povsem preprost. Sup ima vgrajeno enostavno magnetno stikalo.

S SipaBoards Air prihajajo na trg tudi nove oblike samonapihljivih supov, poleg modela cruiser še najbolj prodajana oblika all-rounder in balance yoga sup za jogo na supu.

PREBERITE ŠE: The Edge: prenosna ‘vse v enem’ miza za sodobno življenje

SipaBoards Air tako s funkcijo samonapihovanja odpravlja edino slabost napihljivih supov, ki se sicer v zadnjih letih zaradi številnih prednosti, povezanih s shranjevanjem in transportom, uveljavljajo pred trdimi, saj odpade zamudno in naporno ročno napihovanje.

SipaBoards so poleti prejeli prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot Award, navdušili pa so tudi strokovno javnost na specializiranem veslaškem sejmu Paddle Expo v Nürnbergu. Januarja so inovacijo predstavili še na največjem svetovnem sejmu športne opreme ISPO v Münchnu, kjer so se uvrstili med finaliste v kategoriji inovacij “Brand New”.

Ideje za velikonočne pirhe Izvirne ideje za velikonočne pirhe Wings for Life World Run 2016 Tekaška prireditev: Wings for Life World Run 2016 iStock_000073626983_Full CityJob: Bi pisal za City Magazine? Iščemo mojstre besed! Turistične znamenitosti, ki nas navdušijo na spletu, stvarnost pa je nekaj povsem drugega. Pričakovanja vs. stvarnost: kaj pravijo turistični letaki in kaj realnost?