Trillium je več kot samo viseča mreža.
Utrip mesta · dom

Lahka, vsestranska in zložljiva, Tentsile Trillium je gigantska viseča mreža in idealna površina za poležavanje, ki sprejme do tri ljudi hkrati (400 kg nosilnosti). Ojačana z več kot 20 metri varnostnega pasu, zatikalniki in izjemno trpežno tkanino, zagotavljajo popoln užitek, varnost in najlepši razgled v gozdu. Tehta vsega 6,5 kilograma in se iz dimenzije 4.4 x 4.4 x 4.4 metra zloži na žepnih 46 x 23 x 23 centimetrov.

Tentsile Trillium
230€
Tentsile

Viseča mreža Trillium od Tentsila je sestavljena iz treh delov, ki jih lahko poljubno namestite. Zložite eno, drugo ali tretjo plast nad svoj šotor in ustvarite večnadstropno domovanje v naravi. Lahko jih uporabite kot dodatno površino za ležanje (če v kampu dobite goste), za streho ali da zgolj povečate prostor za opremo. Če jo uporabljate samo po sebi, je to najbolj ”hardcore” viseča mreža na svetu.

PREBERITE ŠE: Izzivalci usode razpeli visečo mrežo 120 metrov nad puščavo

Za varnost je poskrbljeno, nenazadnje je na njeni strani material, pa tudi pasovi z zatikalniki, ki jih uporabljajo slacklinerji, zato naj vas Trillium ne bo strah postaviti nekoliko bližje krošenj. Ponoči boste tako tudi precej bolj varni, če slučajno kampirate v kočevskih gozdovih.

Trillium je več kot samo viseča mreža.Odpri galerijo
kolaž Modni trend: Gingham potisk za pomlad / poletje 2015 Pisarniški stol Siren Sodoben pisarniški stol v svežih barvnih kombinacijah Dežnik Unnurella Unnurella – dežnik, ki se ne zmoči PicMonkey Collage Velika noč: Izvirne ideje za dekoracijo doma in mize