fbpx

19 čudovitih dežnikov, ki bo deževnim dnem snelo oznako slabo vreme

Dežniki

Resda radi pravimo, da nismo iz ''cukra'', a ponavadi je to le takrat, ko nas dež preseneti. Dežnika se pač redko kdo brani. Letos, ko imamo namesto poletja ''poletjesen'', je bil ta zvestejši spremljevalec kot sonce. In ker smo 1.9. že vkorakali v meteorološko jesen, se situacija ne bo več kaj dosti spremenila, kar pa ni razlog za slabo voljo, le, če boste kapljam pot sekali z enim od dežnikov iz naše galerije.

PREBERITE ŠE: 10 najlepših prehodnih balonarjev za jesen

Če je še do lani veljalo, da so kopalke in japonke obvezna oprema poletja, letos to velja za dežnike in škornje. A treba je vedeti, da deževno vreme, dokler ni ”podmeteno” s kakšno ujmo, ni nič slabega, zato neupravičeno nosi oznako slabo vreme. Ob primerni opremi je tudi v dežju namreč marsikaj mogoče. Toda bolj kot fizična ovira je ovira naša morala, ki ji dež ponavadi zada hud udarec. No, če bi imeli v rokah enega od dežnikov iz galerije, bi verjetno kar čakali, da se nebo “zapaca”.

Dodatne Informacije

Via: boredpanda.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.