fbpx

Apartmaji Guerila: simpatični apartmaji, ki se dvigujejo nad veličastnimi vinogradi v Vipavski dolini

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Nad Vipavsko dolino, na posestvu, ki slovi po dolgoletni vinogradniški tradiciji in odličnih vinih, so ustvarili prekrasne apartmaje poimenovane Apartmaji Guerila.

Posestvo Guerila po svojih izjemnih vinih slovi daleč naokrog, v sklopu posestva pa so pred časom postavili tudi sodobno opremljene apartmaje. Udobno zasnovani apartmaji so kot nalašč za bivanje v osrčju Vipavske doline, namenjeni pa so pretežno parom, ki si želijo pobega od vrtinca vsakdana in nekaj miru ter sprostitve v dvoje.

Apartmaje so poimenovali po lokalnih sortah vinske trte, s katerimi se lahko tukajšnja vinska klet tudi pohvali. Pineli in Zelenu družbo dela še slovita Rebula. Vsi so opremljeni s sodobnimi pohištvenimi kosi in se pohvalijo z velikimi zastekljenimi površinami, ki omogočajo prekrasne razglede in veliko svetlobe.

Celovita vinska dogoviščina

Vsak apartma se lahko pohvali s teraso, ki se spogleduj z okoliškimi vinogradi. V sklopu apartmajev so uredili polno opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico in dnevni prostor za posedanje, kjer najdete tudi televizor. V spalnici se bohoti zakonska postelja, v kolikor pa načrtujete, da bi prespalo več ljudi, je mogoče raztegniti tudi kavč v dnevnem prostoru.

Vsako jutro vas v Guerili razvajajo z razkošnim zajtrkom. Tudi sicer na poserstvu in v vinski kleti izvajajo degustacije za skupine in posameznike, gostom pa z veseljem razkažejo tudi klet in vinograde ter jih podučijo o filozofiji Guerile.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!