fbpx

Bistro Comida

Bistroji izvirajo iz Francije, predstavljajo pa majhno restavracijo, ki ponuja majhen, enostaven, a zelo okusen izbor jedi. V prenovljenem centru najboljšega soseda v Ljubljani se je po nedavni prenovi v sosedstvu najsvetlejšega dela centra ob ogromnih oknih znašel tudi Bistro Comida, zatočišče utrujenih ...

Osnovne Informacije
Naslov
Bistro Comida
Cesta ljubljanske brigade 32
Ljubljana
Povezava
Urnik
od ponedeljka do sobote od 9. do 21. ure, nedelja od 9. do 15. ure
Kontakt

Bistroji izvirajo iz Francije, predstavljajo pa majhno restavracijo, ki ponuja majhen, enostaven, a zelo okusen izbor jedi. V prenovljenem centru najboljšega soseda v Ljubljani se je po nedavni prenovi v sosedstvu najsvetlejšega dela centra ob ogromnih oknih znašel tudi Bistro Comida, zatočišče utrujenih nakupovalcev. Za hitre kulinarične obiske je Comida kot naročen. Jedilni list je kratek in jedrnat, usmeritev jedi pa še najbolje opišemo kot svetovna kuhinja. Če nam že zmanjkuje časa, bo najbolje, da si privoščimo okusen sendvič ali tramezzin z gamberi, šampinjoni ali mozzarello. Ko pa imamo čas za malce daljši odmor, si lahko privoščimo že pravo kosilo. Začnemo s carpacciom ali aspikom iz morskih sadežev, ljubitelji juh pa povprašajmo po dnevni juhi. Pri toplih prigrizkih si ljubitelji morske hrane privoščimo sipin golaž s polento, polnjene kalamare ali kovača na žaru. Ne smemo pa spregledati tudi mesne ponudbe biftka ali roastbeefa na žaru ter tagliate na rukoli. Pravi prigrizek za nakupovalne “izmučence” je prav gotovo solata, ki so jih v Comidi dobro pripravili. Na voljo so nam testeninske solate s tuno ali morskimi sadeži, solate teryaki s pečeno govedino ali zelenjavo ali pa se pustimo presenetiti s solato Comida. Če nam po vsem tem ostane še kaj prostora v želodčkih, bo enkraten zaključek tortica ali crostata iz dnevne ponudbe, ki jo bo dopolnila še skodelica odlične kave, ki nam bo dala moči za nove nakupovalne podvige.

Prejšnje
Prego

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.