Bo Gilbert: prva 100-letna fotomodelka v reviji Vogue

100-letnica v reviji Vogue

Britanska izdaja revije Vogue letos praznuje častitljivih 100 let, ki jih je počastila že z razstavo Vogue 100: A Century of Style, pripravlja pa še nekaj poslastic za svoje bralce. 5. maja 2016 bo tako izšla prva izdaja te ''modne biblije'', v kateri bo kot fotomodelka pozirala 100-letna Britanka Bo Gilbert.

100-letna Bo Gilbert bo prva fotomodelka tako častitljive starosti, ki se bo pojavila v revije Vogue; ta bo jubilejno izdajo na prodajne police poslala v četrtek, 5. maja 2016. Gilbertova, ki živi v Birminghamu, je med fotografiranjem nosila očala Valentino, plašč Dries Van Noten, top Victorie Beckham, čevlje Céline, verižico Lanvin in hlače znamke The Row, v objektiv pa jo je ujel fotograf Phil Poynter, medtem ko je dokumentarni film posnel Kell Stewart.

PREBERITE ŠE: Vogue 100: A Century of Style – Vogue slavi 100 let

Bo Gilbert orje ledino.
Bo Gilbert orje ledino.

Počnem veliko takšnih stvari, ki jih mnogi moji sovrstniki ne bi,” se v dokumentarcu razgovori Gilbertova in dodaja, da se oblači v oblačila, v katerih se dobro počuti, in da se ne oblači za moške.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Je to najbolj odštekan in udoben copat letošnje jeseni?