BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Lepotni standardi se po različnih delih sveta razlikujejo, zato je pravilo, da je lepota v očeh opazovalca, nesporno. Nekatere ženske prisegajo na naravni videz, druge se počutijo samozavestne le z ličili. Te drastične transformacije azijskih deklet vam bodo dale misliti, komu zaupati.

Pravilo, da je lepota v očeh opazovalca, drži kot pribito. A ne moremo zavračati resnice, da je vzpon družbenih omrežij postavil nova pravila o razumevanju lepega in grdega. Kult lepote na spletu je postal tako pomemben, da  gredo nekateri čez meje svojih zmogljivosti in zdravega razuma, da bi dosegli lep in privlačen videz na internetu.

V različnih delih Azije so nekatera dekleta presegla raven ustvarjalnosti in prikazala, da ličila niso več samo sredstvo za poudarjanje obstoječih lastnosti, ampak za oblikovanje novih s pomočjo ponarejenih kožnih podaljškov, trepalnic, las

Spodnji video, eden izmed mnogih, ki je postal viralen na spletu, prikazuje dekleta med odstranjevanjem ličil in večina njih je z naravnim videzom popolnoma neprepoznavnih. V galeriji slik si lahko ogledate, kako so videti.

Galerija slik – Dekleta z in brez ličil

Transformacija z ličiliOdpri galerijo
'Stallions Playing'. Zmagovalne fotografije lepot Zemlje, ob katerih se človek počuti ranjivo Družbena omrežja: 3 triki, kako ugotoviš, da je oseba zasedena Družbena omrežja: 3 triki, kako ugotoviš, da je oseba zasedena Ilka Brühl. 26-letnica, rojena z redko boleznijo obraza, s svojo kariero modela ruši lepotne standarde ben-weber-649075-unsplash Trik poklicnega fotografa, kako na fotografijah doseči čim večjo vitkost · · · · · · ·