cover-smartphones-top-10-smartphones
V zraku · tehnologija

Predstavljamo vam izbor in lestvico desetih pametnih telefonov, ki presegajo svojo konkurenco in jim vsekakor lahko rečemo najboljši pametni telefoni ta hip.

Se odločate za nakup novega pametnega telefona? Včasih je bilo lažje, ko smo vsi komaj čakali na novo Nokio z barvnim zaslonom ali Sony Ericssona, ki je imel celo fotoaparat. Dandanes je na voljo vrsta različnih modelov s podobnimi vrhunskimi lastnostmi in zmogljivostmi. Večina pa se na koncu za nakup pametnega telefona odloči zaradi pripadnosti znamki ali določene naprednejše funkcije telefona.

Na spletni strani TechRadar so se odločili, da vam malo olajšajo raziskovanje pred nakupom novega pametnega telefona in predstavili lestvico 10 najboljših pametnih telefonov, ki so trenutno na voljo na tržišču. Upoštevali so tudi ceno posameznega izdelka in kaj pametni telefon ponuja za ta denar v primerjavi s konkurenco.

Letos pa prihaja vrsta novih pametnih telefonov, ki bodo prevzeli mesta vodilnih. Prva med njimi sta Samsung Galaxy S5 in iPhone 6. Prihaja pa tudi zanimiva Sony Xperia Z2. Če se vam z nakupom pametnega telefona ne mudi in izbirate telefone visokega cenovnega razreda, vam priporočamo, da počakate na enega od omenjenih modelov. V nasprotnem primeru pa je na voljo veliko pametnih telefonov s funkcijami in lastnostmi, ki bodo zadovoljile tudi marsikaterega zahtevnejšega uporabnika.

Vabimo vas, da si ogledate lestvico 10 najboljših pametnih telefonov v spodnji galeriji. Za več podatkov o specifikacijah pa kliknite na povezavo ob sliki.

10. Mesto: Samsung Galaxy Note 3Odpri galerijo
camileo 6 Prihaja Toshiba Camileo X-Sports, bo GoPro pozabljena? storedot 4 Napolnite baterijo svojega telefona v 30 sekundah! sony-digital-paper Bo digitalni papir Sony Digital Paper nadomestil papir? cover-Slika 4_Nikon 1 V3 Nikon 1 – V3 je seksi Nikonov lepotec z izboljšavami v snemanju videov · · · · · · · ·