100 najlepših ženskih obrazov
V zraku · buzz buzz

TC Chandler Independent Critics List že 28 let izbira najlepše ženske obraze. Na prvo mesto sta se med drugim zavihteli tudi Emma Watson in Emilia Clarke. Pred kratkim so predstavili najlepše ženske obraze 2017, rezultati pa vas znajo presenetiti.

Ženske še vedno sodimo glede na njihov videz. Pri TC Chandler so kritiki tudi za leto 2017 sestavili neodvisni seznam 100 najlepših ženskih obrazov na svetu.
Kar je nedvomno pozitivno, je to, da se na tem seznamu le redko znajde tistih ‘5 obrazov’, ki jih tako ali tako vedno znova srečujemo skorajda povsod (beri: Angelina Jolie). Med najlepšimi ženskimi obrazi se tako velikokrat pojavijo imena in obrazi, za katere še nikoli nismo/niste slišali.

Katera lepotica je torej na prvem mestu in se lahko ponaša z najlepšim obrazom na svetu?
Celoten seznam si lahko ogledate v tem videoposnetku:

Izbrani pa so bili tudi najbolj čedni moški obrazi na svetu, kjer je prvo mesto to leto zasedel južnokorejski k-pop pevec Kim Tae-Hyung.

Galerija – 100 najlepših ženskih obrazov 2017: top 10

10. Camilla BelleOdpri galerijo
shutterstock_206090806 Ne boste verjeli, kakšne plastične operacije so vedno bolj priljubljene Before-Midnight-2 9 ‘pravil’ za vroče dolgoletno razmerje, ki jih mora poznati vsak par kristopher-roller-188180 18 idej za novoletne zaobljube shutterstock_624832211 Zakaj je novo leto zares priložnost za nov začetek? · · ·