123
V zraku · buzz buzz

Čeprav se zdi, da se v današnjih časih stvari menjajo kot srajce, pa je v našem vsakdanu ničkoliko predmetov, ki so z nami že celo večnost. Mogoče nekoč ljudje niso pisali po Facebook zidu, so pa zato svoje statuse objavljali na jamskih stenah in presenečeni boste, ko boste spoznali predmete, ki segajo daleč nazaj in kot ideja danes niso le v muzejih ampak v takšni ali drugačni obliki še vedno z nami.

Nedrček, kondom, straniščna školjka, torbica, sončna očala, žvečilni gumi, globus, nogavice. Vse to so predmeti, ki niso od včeraj, ki kot forma kljubujejo času in se ne mislijo še “upokojiti”.

PREBERITE ŠE: Starinarnica na spletu

Letnice, ki smo jih pristavili tem vsakdanjim predmetom se tičejo dotičnega izdelka in ne gredo nujno v času nazaj vse do njihovega rojstva. Datum spočetja večine namreč ostaja neznanka.

370 let star kondom.Odpri galerijo
blah Kaj počnejo uspešni ljudje, preden se odpravijo v posteljo cover-občutljivi 10+ stvari, ki jih bolj občutljivi ljudje ne smemo pozabiti PicMonkey Collage Pawel Kuczynski: nadrealistične ilustracije Facebooka Beard Beer 7 najbolj nenavadnih piv, ki so jih kadarkoli proizvedli