David Beckham
Utrip mesta · zdravje & lepota

Danes se začenja Movember. To pomeni, da si moški cel november pustite rasti brado. Vas skrbi, ali boste z njo še vedno seksi? Brez skrbi, boste. V dokaz prilagamo fotografije zvezdnikov, ki so z brado videti precej še bolj seksi in še bolj šarmantni.

So bolj seksi moški z ali brez brade? Če se vprašanje lotimo z znanstvenega stališča, je zadeva jasna. Dokazano je namreč bilo, da ženske bolj privlačijo bradati moški. A še pred nekaj leti so bile stvari povsem drugačne. Nekoč je bil sanjski moški tisti z obritim obrazom, a kriterij za pravega moškega se je zadnja leta spremenil. Nekoč nezaželeni dodatki, kot sta brada in brki, so postali zaželeni in bradati moški seks simbol.

PREBERITE ŠE: Movember: kako brke in brado negovati ta november?

Košate brade so v zadnjem obdobju precej popularne tudi med zvezdniki, pozitivno reklamo bradi pa je zadnja leta tudi gibanje Movember, novembrska akcija za osveščanju o raku na prostati.

Dokaz, da so moški z bradami bolj seksi:

Chris HemsworthOdpri galerijo
tek nazaj S to vadbo naj bi pokurili 6-krat več kalorij kot z džogingom! Pametno ogledalo za ličenje Juno Juno – pametno ogledalo za ličenje, ki nudi optimalno osvetlitev Ženske pričeske 2017: barva las tigrovo oko Ženske pričeske 2017: ‘tigrovo oko’ je barva las leta 2017 06-pretty-woman-bath.w750.h560.2x Znanost pravi, da boste po tej pesmi za 65 odstotkov mirnejši · · ·