airplane-passing-the-mooon-perfect-timing (1)
V zraku · buzz buzz

V fotografiji poleg tehničnega znanja šteje tudi občutek ‘pravega trenutka’, saj le tako slika res izrazi njegov bistvo, a še bolj kot to, avtorjevo videnje le-tega. Včasih pa odpovedo vse zapovedi in je dovolj, da ste ob pravem trenutku na pravem mestu.

In ravno to se je zgodilo fotografom v naši kompilaciji fotografij, ki so bolj po srečnem naključju kot zaradi točno odmerjenega pritiska na sprožilec, ujeli utrinke časa, ki so postali nepozabni predvsem zato, ker pripovedujejo zgodbe, ki jih od njih nismo pričakovali in ne toliko zato, ker bi bili tehnično in estetsko popolni.

In to je hkrati čudovita aluzija na naš obstoj, saj nas spomni, da je življenje igra in da nam ni treba vsega jemati tako zelo resno.

Tale je imel pa res uč za fotografijo.Odpri galerijo

Preberite še: Auč, boli – Nadrealisitčne fotografije ekstremnih padcev

kama-surfing-pig-go-pro Nova zvezda GoPro kamere je rojena: pujs Kama, ki surfa na havajskih valovih Albert-Einstein-genius 44 citatov, ki vas popeljejo v revolucionarni um Alberta Einsteina Lucy Sparrow v svoji mehki trgovinici The Cornershop. Poslovna ideja londonske trgovine: 4000 izdelkov znanih blagovnih znamk iz filca… sešitih na roke! Screen Shot 2014-08-07 at 14.22.58 V New Yorku podzemno postajo spremenili v improviziran spa center · · ·