shutterstock_583263517
V zraku · odnosi

Na srečo vam ni treba žrtvovati orgazma, kadar ste preveč utrujeni (ali leni). Obstaja kar nekaj položajev, ki vam bodo pomagali doseči vrhunec, pri tem pa vam bo udobno.

Tukaj je 5 poz, ki jih med rjuhami poskusita takrat, ko sta utrujena ali lena.

Žlička z razprtimi nogami

Seks v poziciji žličke je nedvomno za lene, a po navadi ženske v tej pozi težje dosežejo orgazem. Namesto tega raje spremenite pristop, tako da ženska leži na hrbtu, partner pa na boku. Razprite noge v položaj raka in jih premaknite do svojega partnerja. S tem boste lahko tudi same poskrbele za stimulacijo.

Položaj ‘ploski’ doggy

Ta položaj omogoča, da se ženski stimulira G-točka in vse, kar morate narediti, je, da ležite na trebuhu, noge pa daste skupaj. Partner naj poklekne čez vaše noge in vstopi od zadaj.

Dvignjen misijonarski položaj

Misijonarski položaj nima ravno ugleda kot eden najbolj seksi položajev. A s to različico lahko stereotip obrnete na glavo. Uležite se na hrbet, svojo medenico pa podprite z dvema blazinama. Partner naj gre v navadni misijonarski položaj, bodita pozorna, da bo vaša sramna kost poravnana z medenico vašega partnerja. Rezultat je boljša stimulacija G-točke, klitoralna stimulacija in boljši orgazem.

Lotus

Ko vaš partner sedi, se usedite nanj tako, da ga gledate. Ravno zaradi tega je to eden bolj intimnih položajev pri seksu. Zagotovo gre za kar počasen seks, zato bo najbrž trajalo dlje, da boste dosegle vrhunec. A je vsekakor vredno.

Vzajemna masturbacija

Gledanje partnerja, kako masturbira, zna biti zelo seksi. Ker pa je to zelo intimno dejanje,  boste na začetku najbrž nekoliko sramežljive. Če želite pomiriti živčnost, s svojim partnerjem pred tem komunicirajta in povejte mu, kaj vas vzburja, hkrati pa poslušajte, kaj je tisto, kar vzburja njega. Če rada razpravljata o fantazijah, poskusita dirty talk. Morda pa potrebujeta tišino, tudi to je v redu. Ne glede na to, kaj bosta poskusila, se poskrbita, da ohranita očesni stik, saj bo tako vse skupaj še bolj vroče.

shutterstock_566707747 Kako vesta, ali je odprto razmerje smiselno za vaju? shutterstock_533952946 5+ razlogov, zakaj je tvoja sestrična tudi tvoja najboljša prijateljica 5 načinov, kako ženski orgazem pozitivno vpliva na romantični odnos 5 načinov, kako ženski orgazem pozitivno vpliva na romantični odnos Stopnja vaše inteligentnosti je lahko razlog, zakaj ne najdete ljubezni. Stopnja vaše inteligentnosti je lahko razlog, zakaj ne najdete ljubezni · · · · ·