ilustracije
V zraku · buzz buzz

Če se tuširate vsaj petkrat na teden, potem pod tušem preživite 35 ur na leto. To zajema veliko golote in stanja na ploščicah, medtem ko voda prši na vse strani. In ravno takrat se nam porodijo najbolj nore ideje ali pač spoznamo, da določene stvari niso takšne, kot sem nam je zdelo.

Tuširanje ni zgolj del osnovne človeške higiene, temveč tudi del sprostitve. Nekaterim je topel tuš ritual pred spanjem, ko se pod toplo vodo spočijejo od napornega dne, vedo, da se bodo kmalu odpravili na spanje in nabrali moči za nov dan.
Drugim pa so ploščice, voda, pipa in ozka kabina predmeti navdiha, saj se ravno med tuširanjem zgodijo najbolj zanimive stvari. In to je v ilustracijah tudi ujel oblikovalec Chaz Hutton. Svoje izkušnje pod tušem je povzel v stripu in nam dokazal, da vsi ljudje počnemo iste stvari med tuširanjem, če si to želimo priznati ali ne.

Galerija slik – Trenutki pod tušem

Ko ponesreči znova gledaš poročila.Odpri galerijo

aziz-acharki-3SxDV1YiIbM-unsplash Odlikuje ju izjemna modrost: ti 2 astrološki znamenji NIKOLI ne moreš zavesti Izogibajte se ljudi, ki pijejo črno kavo brez dodatkov, ker ... Če pijete črno kavo brez dodatkov, ste morda psihopat Pozabite na božično drevo, sedaj lahko z lučkami okrasite tudi svoje brade Pozabite na božično drevo, zdaj lahko z lučkami okrasite svoje brade foto: Kellie and Pete Mož v smešnih stripih pokaže, da je življenje z žensko lahko izjemno naporno · · · · · ·