Airbnb ponuja sanjsko prenočitev v hiši Lego.
V zraku · tehnologija

Pred mesecem smo vam predstavili Lego hišo, ki so jo zasnovali v arhitekturnem studiu Bjarke Ingels. Se spomnite, kajneda? No, mesec pozneje je Lego moči združil z Airbnbjem, najbolj vročim ponudnikom prenočišč po svetu ta hip. Najbrž se vam že svita, kaj so pripravili.

Pri podjetju Lego in Airbnbju so se odločili, da bodo razveselili eno družino. Da, samo eno. Družine pozivajo, da podrejo meje svoje domišljije in odgovorijo na vprašanje, kaj bi zgradile, če bi imeli na voljo neomejeno število kock Lego. Odgovore bodo zbirali do 16. novembra. Zmagovalna družina bo poleg uresničitve svoje ideje imela še vodeni ogled v spremstvu enega od glavnih oblikovalcev in snovalcev kock Lego Jamieja Bararda, ki je nekakšen Willy Wonka kock Lego. Popeljal vas bo skozi vsa tri nadstropja, vas podučil o zgodovini kock Lego, vam se bo pa tako ali tako najbrž vrtelo od 25 milijonov kock, k vas bodo obdajale.

Berard se vam bo pridružil tudi pri večerji, ki vam jo bosta postregla 2 robota. Po ogledu vas bodo pospremili do spalnice, kjer vas bosta čakala 6-metrski slap Lego in bazen, poln kock. Spali boste seveda v topli postelji, a na kupu kock.

Zjutraj, tik preden se bo hiša Lego spet odprla za javnost, pa vas bo pričakalo še zadnje presenečenje, ki pa ga ne želijo razkriti.

Dajte, spustite svojo domišljijo iz kletke!

Galerija slik: Airbnb hiša Lego

Airbnb ponuja sanjsko prenočitev v hiši Lego.Odpri galerijo

cover-incubate Incubate: aplikacija, ki ti dovoljuje, da si pošlješ sporočilo 25 let v prihodnost Ameriška trgovska veriga Walmart zaposluje robote. Walmart: največji ameriški trgovec zaposluje robote What-Google-Pixel-Buds-Can-Translate-Languages Googlove slušalke bodo simultano prevajale v 40 svetovnih jezikov 629789582 Tehnologija bo (lahko) obudila mrtve · ·