Angelski slapovi, Venezuela
V zraku · buzz buzz

Svet iz ptičje perspektive je bil za človeka vedno fascinanten in zavoljo napredka ta že lep čas ni več zgolj v domeni ptic. Zračni posnetki tako niso več nič novega, pa vendarle je skupini ruskih fotografov, ki se skriva za imenom AirPiano, uspelo ustvariti zračne panoramske fotografije, ki kažejo svet še v neki drugi luči. Pozor, ob ogledu se vam bo morda zvrtelo.

Če ste kdaj sanjate o tem, da boste potovali po svetu in si ga ogledali iz ptičje perspektive, potem so fascinantne zračne fotografije ob katerih se vam bo zvrtelo, verjetno najboljša, gotovo pa najcenejša opcija, da uresničite svojo željo.

Za posnetki stoji ekipa ruskih fotografov AirPiano, katerih naloga je, da potujejo po svetu in najlepše koščke Zemlje dokumentirajo od zgoraj. Morda pričakujete, da je večina posnetkov nastala s pomočjo dronov, v resnici pa so bili posneti iz helikopterja, pa tudi iz letala, vodljivega zrakoplova, balona na vroči zrak in radijsko vodenega helikopterja. In ne, to spodaj na fotografiji ni čip, to je zračni posnetek Barcelone.

PREBERITE ŠE: Fotografije iz zraka posnete z dronom, ki bi bile danes nezakonite

Posebnost fotografij skupine AirPiano je, da gre za 360-stopinjske panorame, do njih pa lahko dostopate na njihovi spletni strani, kjer dobite občutek, kot bi bili na licu mesta in ne doma za računalnikom.

Jezero Powel, Utah-Arizona, ZDAOdpri galerijo
Fotografije ujete v ravno pravem trenutku Fotografije posnete v pravem trenutku, ki vas bodo spravile v dobro voljo Disneyevi princi v resničnem življenju Kako bi izgledali Disneyejvi princi v resničnem življenju marriage-story-yelling-scene-breakdown (2) Tehnike veščih manipulatorjev: če se tako obnaša tudi vaš partner, zbežite od njega! Maddison z motociklom jahal po valovih Robbie Maddison: s krosko po valovih ob obali Tahitija · ·