apple-091217-iphone-x-4114
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Prah po predstavitvi najnovejših iPhonov se je že polegel. Zato so mnogi že v pričakovanju novih pametnih telefonov podjetja Apple. Kot kaže, bodo morali na te počakati še nekaj časa.

V letošnjem letu naj bi izšel model z največjim zaslonom doslej. Veliko več zanimanja pa vzbuja novost, ki jo želijo uvesti pri Applu – v bližnji prihodnosti želijo lansirati zložljiv iPhone.

Apple naj bi patent za inovacijo vložil že v lanskem novembru. Kljub temu  se naprava naj ne bi znašla na tržišču pred letom 2020.

 

Naj vas besedna zveza zložljiv telefon ne zavede. Pri Applu se ne bodo vrnili v preteklost in ustvarili telefon s številčno tipkovnico in zložljivim zaslonom. Sodeč po opisu prototipa bo elektronska naprava ponujala zaslon, ki ga bo mogoče pregibati v obeh smereh. Telefon boste torej lahko preoblikovali tako, da bo njegova sprednja in zadnja stran prikazovala vsebino.

Leto 2020 je za zdaj še precej oddaljeno, zato se bo treba zadovoljiti z novim iPhonom X SE, ki bo izdan kmalu.

Huawei-P20-Pro Huawei P20, P20 Pro in P20 Lite: zmagovalni trojček ACTION-X3_ESPARON-4382-SCREEN Crosscall Action-X3: SUV na področju pametnih telefonov 0020896_samsung-galaxy-s9-pre-order-now-get-freebies-worth-rm800 9 razlogov, zakaj je Samsung Galaxy S9 tako poseben lightphone2 Light Phone 2: minimalistični telefon dobil več funkcij · ·