Aston Martin Volante Vision Concept
Utrip mesta · mobilno

Pri luksuzni znamki Aston Martin so v zadnjem času zelo zaposleni. V Walesu so postavili novo tovarno, pridno prenavljajo in nadgrajujejo paleto avtomobilov, se ukvarjajo s stanovanji in celo s podmornico. Zdaj so predstavili še Volante Vision Concept, ki ni avtomobil, temveč ideja luksuzne leteče prihodnosti.

Aston Martin Volante Vision Concept je še ena izmed študij, ki jih lahko pri podjetju Aston Martin vidimo vedno bolj pogosto. Študija je zahtevala znanje z univerze Cranfield, podjetja Cranfield Aerospace Solutions in inženirjev Rolls-Royca. V tem primeru ne gre za luksuzno znamko pod okriljem bavarskega BMW-ja temveč za podjetje Rolls-Royce, ki se ukvarja z vesoljsko tehnologijo. Omenjeni partnerji želijo s konceptnim ‘avionom’ prenesti luksuzno obliko transporta med oblake.

Volante Vision Concept ne predstavlja še enega izmed ultra-lahkih letečih stvaritev, saj ima v sebi najnovejšo ‘vesoljsko’ tehnologijo, je elektrificiran in poln avtonomne tehnologije. Vse to ga naredi še toliko bolj konceptnega in iz prihodnosti. Aston Martin se je projekta in študije lotil zgolj zaradi zavedanje, da bodo v prihodnosti prometni zamaški nekaj še bolj vsakdanjega kot danes. Želijo najti alternativo, ki bo razredčila gost promet, ljudem pa omogočila hitrejše in bolj udobno potovanje. Tako bomo morda nekoč lahko živeli precej daleč od službe in še vedno pravočasno prišli na delovno mesto.

Galerija slik: Aston Martin Volante Vision Concept

Aston Martin Volante Vision ConceptOdpri galerijo
Novi Audi TT Novi Audi TT: še ena izmed komaj opaznih prenov Audi R8 V10 Plus Audi Sport Performance Parts Audi R8 V10 Plus: R8 je postal še močnejši Aston Matin V8 Cygnet Aston Martin V8 Cygnet: malček, ki je prava ‘petarda’ Bentley Mulsanne W.O. Edition by Mulliner Bentley Mulsanne W.O. Edition by Mulliner: ob 100. obletnici podjetja Bentley · · ·