ben-konfrst-1139787-unsplash
V zraku · buzz buzz

Ljubljana je zagotovo mesto, kjer lahko vsak najde zabavo po svojem okusu. Pri In Your Pocket so s pomočjo glasov uporabnikov izbrali najboljše lokacije v naši prestolnici, kjer se lahko zabavamo pozno v noč ali pa samo posedamo ob dobri glasbi in opazovanju drugih ljudi, kako se zabavajo. To je “Best of Nightlife 2019″ v Ljubljani.

V naboru 9 kategorij so pri In Your Pocket s pomočjo glasujočih izbrali najboljša večerna prizorišča, kjer se lahko zabavamo pozno v noč. Pestro nočno življenje je dodana vrednost in eden izmed najpomembnejših dejavnikov turistične ponudbe naše prestolnice. V očeh gostov šteje vse, od splošnega vtisa mesta, gostoljubnosti, alternativnih barov, kavarn, diskotek in klubov za odrasle do kulinarične ponudbe, možnosti polnočnih prigrizkov in kulturnega turizma, ki jih ponujajo koncertna prizorišča.

Izbor “Best Nightlife in Ljubljana 2019”, ki je zgolj eden od izborov v nizu “Best of Ljubljana” izborov, je potekal na spletni strani mednarodnih mestnih vodičev In Your Pocket. Glasovanje je potekalo od 6. novembra do 20. novembra 2018, za svoja najljubša prizorišča v mestu pa se je dalo glasovati na spletni strani mednarodnega vodiča In Your Pocket. Izbor je pripravilo uredništvo v devetih kategorijah.

Kdo so zmagovalci BEST OF NIGHTLIFE IN LJUBLJANA 2019?

Najboljši bar
CAPTAIN’S CABIN
Pritličje
Žmauc

Najboljši pub
CUTTY SARK
Parlament Pub
Sax Pub

Najboljši klub
CIRKUS
Klub K4
Orto Bar

Najboljša glasba v živo
KINO ŠIŠKA
Cvetličarna
Metelkova

Najboljši lounge bar
KAVARNA ROG
Makalonca
Sputnik

Najboljši vinski bar
DVORNI BAR
Šuklje Wine Bar
Movia

Najboljša alternativno nočno prizorišče
GALA HALA
Tiffany
Koncertna Dvorana Rog

Najboljše nočno prizorišče za preživljanje prostega časa
KOLOSEJ
Biljardna Hiša
Klub 300

Najboljša zabava za odrasle
ESCAPE
Hard Core Club
Rocco


shutterstock_1026276544 Spomini so lahko podedovani in znanost je ugotovila, kako ilustracije 9 stvari, ki jih prav vsi počnemo pod tušem, v ilustracijah Jesen vs. zima: ko pričakuješ, da boš po zimi hodila v seksi petkah, a je resničnost drugačna. Sploh ni lahko biti ženska v zimskem času Tega se bojimo VSI: 10+ stvari, na katere NIKOLI nismo pripravljeni Tega se bojimo VSI: 10 stvari, na katere NIKOLI nismo pripravljeni · · · · · · · · ·