img
Utrip mesta · mobilno

Ko je Bollinger prvič predstavil svojega B1 SUV-ja, je bil nekaj povsem novega in svežega. Vsestransko uporaben terenec s karakteristikami tanka, električnim pogonom in agresivnim dizajnom. Zagotovo nekaj takega, kar bi imeli vsi, dokler niso predstavili pick-upa B2.

Problem pri Bolliner B1 SUV je bil za nekatere v tem, da je imel preveč sedežev in premalo prostora za prevoz tovora. Lahko bi rekli, da so bili njihovi pomisleki uslišani, in zdaj imamo na voljo Bollinger B2 pick-up. B2 je obdržal vse, kar je bilo dobro pri modelu B1, kot je elektromotor s 520 konjskimi močmi, štirikolesni pogon, prednji prtljažni prostor, k temu pa dodal še patentirano zadnje okno, ki se odpira in zapira, in seveda podaljšan keson, kot se za pick-up avtomobil spodobi.

Keson Bollinger B2 pick-up lahko obtežimo z 2200 kilogrami, zaradi zadnjega okna pa tudi prevoz daljših predmetov ne bo ovira. V tem trenutku je B2 še v fazi prototipa, za leto 2020 pa že obljubljajo povsem delujočo različico robustnega pick-upa.


Best-Electric-Mountain-Bikes-01 Top 7: najboljša električna gorska kolesa Hyundai Kona Electric Električna Hyundai Kona postavlja nove električne mejnike Porsche Panamera GTS Porsche Panamera GTS: naposled še GTS-različica Porschejeve športne limuzine BMW X7 BMW X7: največji in najprestižnejši BMW športni terenec · ·