techinsider
V zraku · buzz buzz

Ste si tudi vi kdaj želeli obiskati čarobno dvorano na čarovniški šoli Hogwarts? Četudi niste ljubitelj knjižnih in filmskih uspešnic o mladem čarovniku in njegovih prijateljih, smo prepričani, da veste, kdo je Harry Potter. Knjige in filmi o njem so vendarle že svetovno znani. In prav zato ima Harry Potter po svetu veliko mladih in malo manj mladih občudovalcev, ki bodo končno prišli na svoj račun – Warner Bros. Studio v Londonu je namreč objavil novičko o božični večerji za ljubitelje Harryja Potterja – kar na Hogwartsu!

Božične večerje se bo mogoče udeležiti 3. decembra 2015 ob 18. uri v dvorani, v kateri so bili snemani filmi – z originalnimi pripomočki, ki so bili uporabljeni pri snemanju, in z božičnim menijem kot v filmu. To pa še ne bo vse – za pravo čarovniško vzdušje bodo poskrbeli tudi posebni učinki (nas prav zanima, kateri!), vsak udeleženec pa bo prejel čarovniško palico in si ogledal celotni filmski studio.

In kakšna bo cena te večerje? Če se boste želeli udeležiti božične čarovnije, boste morali za vstopnico odšteti 230 angleških funtov.

PREBERITE ŠE: Znanstveniki pravijo, da nas bo teh sedem hobijev naredilo pametnejše!

Pa še pomemben podatek (ki, upam, da ne bo preveč razočaral mlajših bralcev): pogoj za udeležbo je dopolnjenih 18 let (in vstopnica, jasno!).

Laži 10 najpogostejših laži, ki jih ženske “prodajajo” svojim partnerjem Serija fotografij ''Impermanent Sculptures'' Biblični prizori narave, ki so nastali s pirotehniko in dolgo ekspozicijo Jesensko obarvan gozd kot iz pravljice Pravljične fotografije jesensko obarvanega gozda, zaradi katerih se boste tudi ljubitelji poletja zaljubili v jesen Kendal Jenner To so najbolj všečkane fotografije na Instagramu vseh časov! · ·