Brutalno iskreni stripi: takšni so vsakodnevni problemi žensk
V zraku · buzz buzz

Najboljši del dneva za žensko je, ko pride domov, sname tesni modrček, majico in ozke hlače ter se osvobojena uleže na posteljo. Se vam zdi ta prizor znan? Ilustratorka Akshara Ashok je v svojih komičnih stripih ujela še veliko tovrstnih situacij, s katerimi se boste zagotovo poistovetili.

Zdi se, da se ženske soočamo s številnimi težavami, ki so nam skupne. Ne da bi se želela pritoževati, je tako Akshara Ashok, ilustratorka iz Indije, ustvarila komične in iskrene stripe o vsakodnevnih problemih sodobnih deklet, s katerimi se lahko zagotovo vsaka ženska poistoveti.

S številnimi sledilci na Instagramu je delila stripe, v katerih je tako poudarila smešno stan vsakodnevnih ženskih problemov, ki so odlično izhodišče za dobro dozo smeha.

Galerija: Brutalno iskreni stripi

Iskreni stripiOdpri galerijo

ob_2235e2_galerie-images-droles-insolites-et-s Fotografije, ki dokazujejo, da imamo vsi umazane misli mehrpouya-h-dBl-tI7SBtE-unsplash Dokazano: moški ženskam ustvarijo DODATNIH 7 ur dela na teden! harry-potter-mini-bell-jar-lights_33288 Prikupne svetilke Harry Potter so vse, kar potrebujete na svoji mizi photo-of-woman-leaning-on-roller-shutter-2446754 Znanstveniki pravijo: “Inteligentni ljudje malo spijo, živijo v kaosu in preklinjajo kot nori!” ·