Butični hotel Sončna hiša (Foto: Booking.com)
Utrip mesta · destinacija

Butični hotel Sončna hiša vam nudi razkošnost storitev, namenjenih skorajda “nesramnemu” razvajanju, in omogoča doživetja, primerljiva le s tistimi v hotelih najvišje kategorije.

Butični hotel Sončna hiša je pravzaprav skrbno opremlja podeželska vila v osrčju Banovcev, kjer se človek zaziba v intimnost in sproščenost, kakršne je ponavadi deležen le doma. Osebje vam bo prijazno in ustrežljivo na dosegu roke, prav tako pa vam bodo pripravili zajtrk za bogove, ki bo zadovoljil najbolj razvajene gurmane, kot tudi tiste, ki so željni zdrave in uravnotežene prehrane. In ko smo že ravno pri kulinariki, velja še omeniti, da vas bodo morda presenetili tudi z vrhunskim zaključkom dneva, saj vas bodo, od časa do časa, popeljali v kakšno izmed izbranih, vrhunskih prleških in prekmurskih gostiln ali pa vrhunske kuharske mojstre povabili kar v Sončno hišo, da bodo posebej za vas pripravili izjemni “Degustacijski meni po prleško”.

V petih prostornih in okusno opremljenih luksuznih sobah lahko gostijo največ 13 gostov hkrati, kar pomeni, da boste resnično bivali v zasebnosti in udobju. Vsaka soba je edinstveno in premišljeno opremljena s svojim grafičnim elementom in z detajli, ki vzbudijo domišljijo. S pomočjo njihovega edinstvenega wellness vrta pa se boste odklopili od neprestane borbe s časom, ki ga narekuje današnji tempo življenja. V wellnesu imate tako na voljo finsko in bio zeliščno savno, hidromasažni bazen, na vašo željo pa vas bodo izkušeni maserji z aromaterapevtskimi masažami popeljali do popolne sprostitve in ravnovesja. Posebno pozornost namenjajo tudi masažam za nosečnice.

Pomurska harmonična podeželska slika vas vabi, da se sprehodite skozi “gorice”, vzdolž potokov in čez ravninska polja, da se s kolesom zapeljete preko hribov, ki ponujajo prelepe razglede. Izletniške in turistične kmetije ter veliko etnografskih prireditev vam omogočajo srečanje s tradicijo severovzhodnega dela Slovenije, v domačih gostilnah pa lahko poleg vrhunskega vina pokušate kulinarične posebnosti in specialitete regije. Ne pozabite si ogledati mlinov na Muri, zaviti v kakšne dobre pomurske terme, privoščite pa si lahko celo polet z balonom, kjer boste s ptičje perspektive spoznavali Pomurje in njegove lepote!

Butični hotel Sončna hiša (Foto: last ponudnika)Odpri galerijo
Portus Beach Club D-Marin Dalmacija, Sukošan, Zadar (Foto: last ponudnika) Najboljši beach klubi na Jadranu, ki jih lahko letos obiščeš! Villa Contessa (foto: Booking.com) Villa Contessa: sodobna princesa iz Novigrada Vila Venice to Piran (Foto: Booking.com) 5 neverjetnih slovenskih vil z bazenom, ki jih lahko najameš tudi ti! cover-stresni-overland-sotori-za-avtomobile-avtomobiksli-sotori Najboljši overland strešni avtomobilski šotori 2020 · · · ·