269369-AirTaxi_Studio2-4a5660-original-1515522393
Utrip mesta · mobilno · V zraku · tehnologija

Pričakuje se, da nas bodo nekega dne droni sposobni popeljati po nebu. Helikopterji so temu namenjeni že nekaj časa, zato ni razloga, da ne bi z njimi razvili samostojnega zračnega prometa.

Na sejmu CES 2018 je bil predstavljen Bell Helicopter Air Taxi. Aerodinamično vozilo je namenjeno štirim potnikom. Kabina je oblikovana tako, da se v njej ljudje lahko sprostijo in tudi delajo. Po besedah podjetja bo prvi zračni taksi za uporabo sicer imel razporeditev sedežev 1 + 3. Helikopter za samostojno rabo bo ponujen nekoliko pozneje.

Zračni taksi ima v primerjavi s tradicionalnim cestnim prometom mnogo prednosti. Samo predstavljate si, kako svobodno letite, medtem ko so drugi ljudje ujeti v gnečah na cestah. Z uporabo zračnega taksija boste prihranili veliko časa, ki ga lahko vložite v druge priložnosti.

Tehnološko dovršeno kabino odlikuje udobje, ki je neprimerljivo boljše od tistega v naših avtih. Naj dodamo še, da je potnikom na voljo vsa moderna tehnologija – videoklic, Wi-Fi, umetna inteligenca in brezžično polnjenje.


mercedes-benz-x-class_start_1000x470_2017-08 Mercedes-Benz razred X: luksuzna zvezda med pick-upi Toyota e-Palette Concept CES 2018: Toyota e-Palette Concept, kockasti dostavniki prihodnosti 2019 MINI Mini (2019): nov logotip in osvežen videz za prve pomladne dni 00-new-seat-arona-outdoor-side-angle-view Seat Arona (2018): novi mestni križanec, ki bo požel veliko zanimanja · · · · · ·