Concept Link: BMW-jev vrhunski pogled v prihodnost
Utrip mesta · mobilno

Oddelek BMW Motorrad je za nas pripravil nov motoristični koncept, ki nakazuje, da bo prihodnost pripadala drznim idejam. Concept Link predstavlja popolnoma električen motocikel, ki bo povsem na novo definiral vez med motoristom in njegovim dvokolesnikom.

S tako imenovano pametno jakno se bosta ujela na prvi dotik, saj bo motorist z gesto odpiral in zapiral prtljažni prostor, ki ga bo imel motocikel tam, kjer je do zdaj počivalo njegovo srce na notranje zgorevanje. Električni motor je po novem nameščen v zadnjem kolesu, baterije pa so našle svoje mesto na spodnjem delu motocikla. Slednje je pripomoglo k snovanju oblike, ki je nizka in dolga, s tem pa je sedenje na motorju zelo poenostavljeno. Klasični števci so se poslovili, namesto njih se podatki o hitrosti, navigaciji in stanju baterij projicirajo na vetrobransko steklo, vse ostale komande pa najdemo na krmilu in z njimi upravljamo na dotik. Concept Link se prav tako lahko poveže z vašim koledarjem in vam temu primerno izbere najboljšo pot do vašega naslednjega opravka. Da pa boste do tja prišli mirni in sproščeni, vam bo samodejno izbral primerno glasbeno podlago.

PREBERITE ŠE: BMW MOTORRAD VISION NEXT 100: MOTOCIKEL, KI ČELADO POŠILJA NA SMETIŠČE ZGODOVINE

Galerija slik: Concept Link: BMW-jev vrhunski pogled v prihodnost

Concept Link: BMW-jev vrhunski pogled v prihodnostOdpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Zebra boat – električni čoln zanimivega videza 1000-500-citymagazine-cover Zložljivo kolo Whippet BMW M4 GT4 Hardcore M4: oziroma BMW M4 GT4 specialized_turbo_vado_ Električno kolo Turbo Vado 5.0 · · · · · ·