DAMD Suzuki Jimny Defender
Utrip mesta · mobilno

Suzuki Jimny je že ob svojem prihodu na trg postal zvezda. Ima zavidljive terenske sposobnosti, poleg tega pa je eden izmed redkih avtomobilov, ki v današnjem vedno bolj digitalnem svetu ostaja analogni.

Zasledili smo že kar nekaj ‘preoblek’, s katerimi postane aktualni Suzuki Jimny še vznemirljivejši. Na voljo so kompleti, ki Jimnyja preobrazijo v Broncea ali celo v Mercedesov razred G. Najnovejša ‘posodobitev’ japonskega DAMD prihaja v obliki predelave Jimnyja v legendarnega terenca Land Rover Defender. DAMD Little D je predelava, ki vsebuje novo sprednjo masko, sprednje in zadnje odbijače, blatnike in pokrov motorja. Priložijo še ovalne embleme v slogu Land Roverja, zaščite proti škropljenju blata in kit za premestitev registrske tablice. Po želji lahko k temu dodate še strešni prtljažnik ali kakšno kovinsko posodo za gorivo.

81172422_1589212564566797_7612065346438584448_n Dakar Rally 2020: vse, kar morate vedeti o vztrajnostni dirki Dakar Kolo z sprednjo in zadnjo lučjo Najboljše kolesarske luči in svetilke: varni na kolesu! ezgif.com-webp-to-jpg (84) Hyundai – Uber Elevate S-A1: prihodnost prevoza potnikov Audi AI:ME Audi AI:ME: jekleni konjiček s srcem, ki bo do vas empatičen