Danes je svetovni dan prijateljstva: močne fotografije, ki pokažejo, kdo so PRAVI prijatelji
V zraku · buzz buzz

Predlagamo vam, da se v nadaljevanju današnjega dneva dogovorite za srečanje s svojimi najboljšimi prijatelji. 30. julij je namreč svetovni dan prijateljstva!

30. julij ni le navaden torek, pač pa mednarodni dan prijateljstva, ki ga obeležujejo po vsej Zemlji – eden najmlajših praznikov se uradno praznuje šele od leta 2011, kar je glede na pomen prijateljstva v svetu nadvse nenavadno.

Pristno prijateljstvo ni pomembno le zaradi popestritve prostega časa. Po izsledkih raziskave, ki so jo opravili na ameriški univerzi Michigan State University, to naj bi prispevalo tudi k izboljševanju zdravstvenega stanja. V primerjavi z družinskimi odnosi pa naj bi v večji meri pripomoglo k višanju ravni sreče.

Dobre prijatelje je težko najti, zato velja tiste, ki vam brezpogojno stojijo ob strani, obdržati. Mednarodni dan prijateljstva je več kot odlična priložnost za to, da se spomnite na vse, ki vam že dolgo olepšujejo vašo življenjsko pot. Še preden se dogovorite, da se boste dobili in proslavili vaše prijateljstvo, vas prepuščamo prijateljskim fotografijam, ob katerih se vam bo naježila koža.

Galerija: Mednarodni dan prijateljstva

Prijateljstvo traja večno. Odpri galerijo
Astronaut Aptitude Test: ta TEST ti pove, ali bi lahko postal astronavt Astronaut Aptitude Test: ta Nasin TEST ti pove, ali bi lahko postal astronavt Znanost dokazuje: otroci, ki se igrajo z blatom in peskom, odrastejo močnejši in bolj zdravi Znanost dokazuje: otroci, ki se igrajo z blatom in peskom, odrastejo močnejši in bolj zdravi Minilo je 50 let od pristanka na Luni: tega gotovo ne veš o Neilu Armstrongu Minilo je 50 let od pristanka na Luni: tega o Neilu Armstrongu gotovo ne veš carly-rae-hobbins-zNHOIzjJiyA-unsplash Njihova ljubezen je večna: 3 astrološki pari, ki se bodo skupaj postarali ·