Ročna ura Drive
Utrip mesta · moda · moška moda

Oktanski navdušenci pozor. Če ste eden izmed tistih, ki mu v avtu ne manjka par avtomobilističnih rokavic iz semiša in imate vse dni v tednu črno za nohti, potem smo našli edino ročno uro, ki bi jo zares morali imeti. Pozabite na pametne ure, pozabite na klasične časomere. Ker če je vonj bencina vaš parfum, je vaš modni dodatek ura Drive, ki jo je izdelal oblikovalec Gus Petrikas.

Avtomobilski navdušenci se imate Gusu Petrikasu za zahvaliti, da ste tudi vi dobili svojo uro. Imajo jo piloti, imajo jo mornarji, zdaj pa ste kot rečeno na račun prišli še ljubitelji jeklenih konjičkov. Ročna ura Drive ima edinstveno številčnico (kaže 12-urno časovno razdobje) in obliko, saj posnema videz armaturnih plošč avtomobilov, ki so po cestah vozili desetletja nazaj.

A starinski in dirkalni videz ni edina posebnost te ure. Številčnica namreč ni obrnjena s hrbtom proti roko kot smo vajeni, ampak je ohišje postavljeno pravokotno, da lahko voznik pogleda koliko je točen čas brez, da bi nagnil roko ali jo dal z volana.

PREBERITE ŠE: 13 bolano dobrih klasičnih ročnih ur pod 5000 dolarji

Ročna ura Drive je aluminijast ”monolit” dopolnjena s trdim, debelim usnjenim paščkom. Prav nič se ne ozira na sodobno tehnologijo, analognost pa prinaša toplino, dolgoživost in vzdržljivost potrebno za preživetje v težkih pogojih kot je garaža.

Ročna ura DriveOdpri galerijo
104-letni hipster 104-letni ata, ki ima več stila kot ti (in manj let kot pravi internet) Fade je trenutno najbolj vroča moška frizura. Frizura “Fade” – trenutno najbolj kul frizura za moške Kavbojke ali trenirka, to ni tu vprašanje. Sweat Tailor hlače so oboje. Sweat Tailor – kavbojke, ki pa so v resnici trenirka 100 let moške kopalne mode. 100 let moške kopalna mode ali moške kopalke skozi zgodovino ·