Dvojni standardi naše družbe skozi ilustracije
V zraku · buzz buzz

Naša družba opeva dosežke na področju enakega obravnavanja, zares pa je treba narediti še veliko, da se bomo lahko oklicali za odprte, brez predsodkov in stereotipov. Dvojni standardi so del naše družbe in dokaz je pred vašimi očmi.

Enakost je temelj vsake demokratične družbe, a morali bomo narediti še veliko, preden bomo v popolnosti izkoristili vse, kar nam v okviru te človekove pravice pripada. Seveda se je naša družba razvila na bolje v zadnjih letih, vendar je v ozračju še veliko dvojnih standardov, ki razdeljujejo ljudi.

Najbolj očitni dvojni standardi izhajajo iz enakosti spolov – začenši z razlikami med moškimi in ženskami, ko gre način razmišljanja, življenja, oblačenja … V galeriji smo zbrali ilustracije umetnikov, ki s svojimi deli odstirajo problem neenakosti in nas opozarjajo, kako togi so naši umi, ko gre za prepoznavanje takšnih situacij v dejanskem življenju.

Galerija: Dvojni standardi družbe

Dvojni standardi družbeOdpri galerijo
bean bag onesie Bean Bag Onesie za ekstra lene: kombinezon in stolček v enem shutterstock_212688535 Ko življenje dobi smisel: 5 situacij, po katerih vsaka ženska postane še lepša Nevarni tatuji, ki imajo drugačen pomen, kot smo mislili Nevarni tatuji, ki imajo drugačen pomen, kot smo mislili Svetovno znani logotipi, ki imajo skrivni pomen Svetovno znani logotipi, ki imajo skrivni pomen ·