V8-Wet-Rod-Concept-personal-watercraft
Utrip mesta · svet po moško

To ni običajen vodni skuter. Gre za Rolls Royca med tovrstnimi vodnimi prevoznimi sredstvi, ki pa bo verjetno ustvaril več valov pozitivnega začudenja na kakšni Internautici, kot pa dejanskih valov na morju. Gre pač za luksuzni primerek, zato primerjava Strand Craftijevega V8 Wet Roda z Rolls Roycevim Phantom Coupéjem ni zgolj posledica videza.

Ker ponudba sledi povpraševanju, je na trgu, in posledično na morju, že malo morje vodnih skuterjev. Vajeni smo, da se preganjajo blizu obale in izzivajo ne samo morske gladine oziroma valov, pač pa tudi plavalce. Strand Craftov V8 Wet Rod ni nevzgojen otrok, ni kak razposajenec, ki se ne zna obnašati. Je omikan, pozna manire, a v srcu ostaja divji. In če so vodni skuterji ki jih poznate ‘modri ovratniki’, je Wet Rod ‘beli’, narejen iz karbonske folije in epoksija.

PREBERITE ŠE: Britanski navtični glamur in dirkanje na vodi – HUNTON XRS43

Kupec ga lahko ustvari po lastni ‘podobi’, saj si lahko izbere številne karbonske in lesene dodatke, unikatno barvo, zvočni sistem, tip ‘parketa’, ipd. Ampak Wet Rod verjetno ne bi bil pol to kar je, če pod sedežem ne bi imel zmrzovalnika. Ker viski se pač ne da piti brez ledu. Ampak v končni fazi tudi to ni nič tako zelo posebnega. Kar je poleg oblike res posebnega na tej 4,9 metra dolgi morski mrcini je 5,7-litrski motor V8 in 300 konjskih moči. Z maksimalno hitrostjo 105 km/h boste tako le oblizovali morsko gladino in se en, dva, tri lahko vrnili na vašo pregrešno drago ladjo.

Odpri galerijo
cung-hot-girl-khoi-dong-world-cup-2014-1 Seks, pohlep in pivo ter druge stvari, ki ste jih SP-regledali. PicMonkey Collage Miza za ročni nogomet »I love to kick« je zadetek v polno. Za vas in za naravo. Brazil Soccer WCup Italy Uruguay.JPEG-0b9dd 10 najbolj podlih fantov s svetovnega prvenstva v nogometu slide_357336_3948262_free Namesto praznika ‘sedmina’. Poraz, ki je Brazilce zadel v srce. · · ·